Välkomna till Snowstorms officiella hemsida

Kontakt +46 70-6906381, +46 70-8363232, snowstorm@snowstorm.se

Snowstorm får nog de flesta att tänka på rosa lack och Cadillacs. Snowstorm är rockbandet från Göteborg som slog igenom med låten Sommarnatt i början av 80-talet och som fortfarande turnerar i de nordiska länderna.


Snowstorm reste med på succéturnén Greatest 80s som tog tjugo svenska städer med storm i november och december 2023. Väl hemma börjar gruppen planera för 50-årsjubileum 2026

 

Sveriges största  80 & 90 talsturné tillbaka – nu ännu större. I år kommer artistpaketet med 80-talets, och nu även 90-talets, hetaste artister tillbaka. Bland annat Nordman vars debutalbum, med superhiten ”Vandraren”, från 1994 såldes i helt osannolika 540 000 exemplar och de vann flera Rockbjörnar. 2023 fick Nordman en bejublad återkomst i Mello och fick en stor hit med ”Släpp alla sorger”.

I årets upplaga av Greatest 80s & 90s återfinns artister som har haft världshits, som Emilia med ”Big Big World” och Secret Service med ”Oh Susie” och ”Flash in the Night”, som de alltid lika aktuella popikonerna Lili och Susie med ”Oh Mama” och ”Whats the color of love” och många andra låtar. Från förra årets turné återfinns förstås Lasse Lindbom, med julens mest spelade låt, ”Tänd ett ljus”, som nyligen fick pris för över 50 miljoner streams, och omåttligt populära Snowstorm med sin superhit ”Sommarnatt”.

Ett lika starkt kort från samma era är Factory som givetvis kommer spela sin massiva genombrottslåt ”Efter plugget”. Laguppställningen förstärks med det eviga kultbandet Svenne Rubins, med hits som ”Långa bollar på Bengt”, ”En gammal Amazon och ”Folköl och dunkadunka”